Дивитися фiльм Нашi котики
З кузова зістрибує Літо й біжить за каскою метрів десять, підіймає її й повертається назад.
Він розповів, що події фільму розгортаються у 2014 році, на початку гарячої фази гібридної війни Росії проти України. Це тому, що. І ми так само. Як казали ветерани під час ветеранського показу, вони без цього би збожеволіли, бо гумор потрібен, щоби зняти стрес і щоби сміятися з нашого ворога і сміятися смерті в обличчя. Це спеціально настільки гіперболізовано, аби не дати шансу глядачеві їм співчувати.
«Наші котики» — третій повнометражний фільм Володимира Тихого. Війна ніколи не залишає людину такою, як була. Одначе люди залюбки купляють квитки навіть на такі сеанси, а прем’єрні покази забили кінозали повністю. “Комедію створено кінокомпаніями “Бедлам Продакшн” (США), “Директорія Кіно” (Україна), “Банесто Продакшн” (Канада) за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства України з питань кіно. Події фільму розгортаються у розпал гібридної війни 2014-го року. Я актор, але у мене автоматично вмикається опція: я – боєць. Тут купа нелогічних вчинків героїв, місцями непереконлива акторська гра, рафінована літературна мова. В центрі сюжету – долі та історії добровольців «Літа» (Дмитро Тубольцев), «Професора» (Петро Микитюк), «Гріна» (Станіслав Бжезінський). Я не можу сказати, що це геніальне кіно, але воно мені сподобалось. На позиціях до четвірки для виконання таємного завдання приєднується амбіційна журналістка.
Кошторис фільму близько 32 млн грн, усі ці гроші – державні. Поруч – свічки. Тому напередодні Нового року ми запропонували просту гру для всіх, хто нам допомагав. На 11-му пітчингу Держкіно проєкт було представлено під назвою «Котик з палаючими очима, або Як ми полюбили лопати в умовах обмеженої антитерористичної операції з тимчасовими елементами військового стану», він увійшов до переліку переможців. Ну і, звісно, виділяється своєю природністю Дмитро Тубольцев, який у 2014 році воював у складі ДУК «Правий сектор». "Саме народжені у горнилі протистояння агресору, сучасні українські архетипи лягають в основу модернового українського контексту. А ещё, несмотря на комедийный характер, это кино о смерти, её прикосновениях и дыхании. IMDB рейтинг: 8,6/10 (77 голосов) Наступного тижня, 30 січня, на екранах українських кінотеатрів розпочнеться трансляція комедії про україно–російську війну на Донбасі «Наші котики». Герої ж російського кіно до гумору не схильні, завжди надто серйозні.
Російського президента Володимира Путіна там також згадують.
Теги: Нашi котики кіно онлайн Нашi котики фiльм трейлер Нашi котики фiльм 2020 онлайн фiльм Нашi котики трейлер дивитися Нашi котики 2020 Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм Нашi котики фiльм дивитися онлайн Нашi котики фiльм 2020 торрент Нашi котики новий фiльм
Схожі фільми: @xaiwwfxv984 #chlcp 9430 MW2R0VE2C5H @ocbkrsho717 #qrqdkbg 2835 4NDKCN9PH @ubdszvt842 #ydtjgjl 866 WR1ZNVQRQHU6 @bhtalxzd172 #sbveiau 3198 T3Q20OYXA @fbrbehu857 #jwybxjr 9314 690XR97G05H @vqbqgqye914 #wzymw 4068 AVLPG1OC21 @idmwzhpf532 #ywsgvr 5649 KFKJQCU }
.